Workshops!


Wij van Piggy’s Palace bieden meerdere workshops aan, hieronder ziet u het aanbod. Er zijn bij sommige workshops al datums geplant en andere workshops zijn alleen op afspraak hierbij kan u overleggen welke datum voor u het beste uitkomt en kunnen wij kijken of wij dan kunnen!

Voor het maken van een afspraak, bestellingen van vlees, workshops, bezoeken en speciale evenementen bij Piggy’s Palace zoals Piggy’s Catch, Pig’s in the Dark, biggetjes knuffelen of het huren van een springkussen, kunt u contact opnemen met Erik Stegink.
Tel: 06-53509938 of mail erik@piggypalace.eu

Moddermasker met varkensmiddag

Op verzoek van (met name) enkele dames zullen we een moddermasker middag organiseren waarbij het een onvergetelijke ervaring zal zijn om een moddermasker rondom de modderpoel met varkens op je gezicht te smeren.

Gecombineerd met biggen knuffelen incl begeleiding € 27,50,- pp

Wijnproeven tussen de varkens!

Op het terrein van Piggy’s Palace is een echte wijngaard. Wijnkenners kunnen dmv. een proeverij ervaringen op doen van verschillende smaken en ervaren of varkens ook druiven lekker vinden.

Wijn proeven tussen de varkens middag knuffelen en na afloop wijnproeven  en vleesproeven 27,50 pp (vanaf 15 personen) 

Workshops op afspraak!

Worsten maken bij de varkens!

Op afspraak kunnen gaan we In bijzijn en begeleiding van erkende slagers en worstmakers  zelf je eigen worsten maken en proeven. Hongaarse worst of een echte boerenmetworst of droge worst U kunt het zelf onder begeleiding ervaren en uitvoeren. Incl vlees/drankjes en begeleiding een waardig feestmaal 57,50 euro pp (vanaf 12 personen)

Culinaire avond tussen de varkens

In samenwerking met een expert zal er een avond rondom etiquette vorm gegeven worden waarbij uiteraard de varkenshouderij en varkens van Piggy’s Palace onderdeel zijn van het programma

Culinaire avond tussen de varkens op afspraak voor groepen incl hapjes/drankjes en hoogwaardige begeleiding en uitleg over de elite etiquette van Nederland. 27,50 euro p.p. (vanaf 15 personen)