Hapjespan

Voor verjaardagen, tuinfeesten en andere bijeenkomsten verhuren wij deze hapjespan. De hapjespan is gevuld te huren. Hierbij is de keuze uit de volgende producten; gehaktballetjes, schnitzeltjes, kleine spareribs en saté grillworst en/of grillworst met kaas.

Huurprijs: €10,-

Gevuld met vlees voor 25 personen €60,-

Totaal huur pan + vlees €70,-

Barbecue groot

Wij verhuren deze grote barbecue in combinatie met een barbecue vlees bestelling. Deze barbecue is zowel op dubbel rooster als op enkel rooster te gebruiken. Ook hebben wij hierbij een grote bakplaat om bijvoorbeeld aardappelschijfjes op te kunnen bakken. Dan heb je een rooster en een bakplaat. 

Barbecue is op gas 

Voor ongeveer 15 tot 100 personen te gebruiken.

Prijs exclusief gas; € 25,- 

 Prijs inclusief gas; € 35,-

Barbecue klein

Voor een verjaardag, klein tuinfeest of andere bijeenkomst hebben wij deze barbecue op kolen te huur in combinatie met een barbecue vlees bestelling. Het niveau van het rooster kan doormiddel van een draaihendel ingesteld worden. Ook is deze barbecue te gebruiken als simpele oven wanneer je de klep dicht doet. 

Huurprijs exclusief kolen; € 20,- 

Huurprijs inclusief kolen; € 30,-

Spit voor een big

We verhuren dit spit in combinatie met een speenbig van Piggy’s Palace. Het spit is zowel te gebruiken als spit maar door de bijgeleverde roosters kan deze ook als barbecue gebruikt worden. Het spit is op kolen waardoor het vlees van de big nog lekkerder gaat smaken. Het spit draait vanzelf rond doordat het motortje elektrisch is. Met ongeveer 35 a 40 personen kan hiervan gegeten worden. 

Er kan zowel een voorgegaarde big bijgeleverd worden als een niet voorgegaarde big. Een voorgegaarde big duurt ongeveer 3 a 4 uurtjes voordat deze gegeten kan worden. Een niet voorgegaarde big 7 a 8 uurtjes. 

Huur is inclusief de starter om de barbecue kolen goed aan te maken.

Huurprijs exclusief kolen; € 30,-

Huurprijs inclusief kolen; € 55,-

Prijs van big + huur spit inclusief kolen € 245,-

Koel/vries wagen

Voor het complete feest verhuren wij ook deze koel/vrieswagen. Deze kan tot -18 vriezen maar is ook in te stellen op +4 graden zodat u drinken/eten voor het feestje lekker koel blijft. Is een tandemasser waar BE rijbewijs voor nodig is. 

 

Huurprijs; €100,- 

Springkussen klein

Geeft u een feest en wilt u graag vermaak voor de kinderen? Dan bent u bij Piggy’s Palace op het juiste adres. Wij verhuren dit springkussen welke simpel op te zetten is.

Huur is inclusief blower en haspel.

Huurprijs; €50,-

Springkussen varken groot

Geeft u een feest en wilt u graag vermaak voor de kinderen? Dan bent u bij Piggy’s Palace op het juiste adres. Wij verhuren dit grote varkensspringkussen welke simpel op te zetten is.

Huur is inclusief 2x blower en haspel.

Huurprijs; €75,-

Let op: Minimaal 2 personen nodig om deze op te zetten